AANBEVELINGEN

Carla van Belle maakt ‘contextueel viltwerk’ van grote schoonheid; van tere transparanten tot stevige tapijtachtige stoffen. Altijd is het idee, de functie en de vorm een gelijkwaardig harmonieus proces, zodanig dat de uitkomst, het product, een heldere uitspraak is. Dat komt mede door haar ambachtelijke kijk op het kleermakersvak dat zij volledig beheerst en dienstbaar inzet binnen dit proces. Zo verbindt zij inhoud aan context én aan de persoon, of deze unieke kunst nu een tas of tuniek, bruidsjurk of lijkwade is.

Een liefhebber

IMG_4352

Heel hartelijk dank, Karin! Wat heb je dat mooi omschreven. Daar herken ik mezelf wel in. Carla

 

Na een lange tijd dat het niet zo goed met me ging vond ik bij Carla een warme plek; letterlijk en figuurlijk.
Voor het eerst sinds lang heb ik weer iets leuks om naar uit te kijken.
Carla is hartelijk, vrolijk, grappig, kan goed luisteren en wordt zelf helemaal enthousiast als ze ziet wat ik aan het maken ben.
Dat werkt bij mij dan ook weer heel stimulerend.
Ik ben blij dat ik zo’n plekje gevonden heb.

Ineke

Fijn om te horen dat je een fijne plek hebt gevonden in mijn zorgatelier! Carla

 

‘….. Na vandaag jouw nieuwe mail te hebben ontvangen, dacht ik: “nu ga ik jou eerst maar eens even een heel groot compliment geven” De positieve en open manier waarop jij kwetsbaar op durft te stellen en op die manier andere mensen de gelegenheid geeft omdat ook te kunnen doen” Ik vind het super!!……’

Mieke Boutkan

Dankjewel Mieke! Jij hebt ervaring met kinderen met een autismespectrum stoornis en weet hoe belangrijk het is om goed af te stemmen.

Carla