De kop van JFG

 

Belle-creatief-zorgatelier-Oisterwijk

De vreemde vogel, die door Evelien Johanna Frederica Geertruida is genoemd, komt elke week in het zorgatelier een beetje meer tot leven. Ze kijkt je zó levensecht aan……………….. om kippenvel van te krijgen!

 

Dit bericht werd geplaatst in ASS, Autisme spectrum stoornis, BelleViltwerk, felt, natuurlijke materialen, natuurlijke uitstraling, Uncategorized, vilt, vilten, viltkunst, zorgatelier, zorgatelier Berkel-Enschot, zorgatelier Boxtel, zorgatelier Haaren, zorgatelier oisterwijk, zorgatelier Tilburg, Zorgatelier Udenhout en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op De kop van JFG

 1. Babs Smulders zegt:

  Hallo Carla,

  Wat moooooooooi! ik heb er zelfs vannacht van gedroomd dat het werk af was en in een zaak stond. Weet nog dat ik me in mijn droom afvroeg wie dat ook alweer gemaakt kon hebben. Blijkbaar heeft het werk veel indruk op me gemaakt. Top zeg als je zoiets kunt maken.

  Geniet van het mooie werk wat je doet Carla!

  Groetjes 🌹, Babs

  • Carla van Belle zegt:

   Wat een bijzondere droom, Babs! En ja, Evelien heeft een groot talent om prachtig beeldend werk te maken. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik haar wekelijks mag begeleiden in mijn zorgatelier. Dat is echt genieten!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.