Eucalyptus fluistert Roos in het oor | Eucalyptus whispers Rose in the ear

iron mordant
12 Detail EcoPrint iron mordant

EcoPrint Pongézijden sjaal met rozenblaadjes en eucalyptus op de voorgrond. De rozenblaadjes geven zoals gewoonlijk een stippelachtige structuur. Maar de eucalyptus is haar oranje kleur kwijtgeraakt doordat er vrij veel ijzersulfaat gebruikt is als beitsmiddel. Zie je de mooie grafische werking van de stelen?

EcoPrint Habotai Silk scarf with rose petals and eucalyptus in the foreground. The rose petals give a dotted-like structure as usual. But the eucalyptus has lost its orange color because a lot of iron sulphate has been used as a mordant. Do you see the beautiful graphical working of the stems?

Dit bericht werd geplaatst in EcoPrint, EcoPrint Scarf, Natural dye, natuurlijke materialen, natuurlijke uitstraling, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.