Dancing Leaves

LUXERY WORKSHOP | lunch & dinner |  24 – 25 AUGUSTUS 2019  |  HINDELOOPEN
DANCING LEAVES      |
SILK SCARVES   |  NATURAL DYEING   |   BOTANICAL PRINT

 

Een LUXE WORKSHOP EcoPrint op zijden sjaals met gebruik van nieuwe technieken, verschillende beitsmiddelen en natuurlijke verfstoffen. En vooral niet te vergeten de heerlijke wining & dining in Sailors Inn, restaurant aan de jachthaven. Geniet met ons in Hindeloopen! Waar licht, ruimte en water in overvloed is …………….

Dag 1: 10-17 u: EcoPrint uitleg en experiment, beitsen en EcoPrinten van zijden sjaal. 
Dag 2: 10-17 u: EcoPrint en natuurlijke kleurstof (blauwhout), twee kleurrijke sjaals plantaardig printen en verven.

Tweedaagse masterclass DANCING LEAVES, EcoPrint en natuurlijk verven, inclusief  koffie / thee, twee keer lunch,  twee keer borrel en één diner (op zaterdag) bij restaurant Sailors Inn én een speciaal gebeitste sjaal om een kleurrijk EcoPrint kunstwerk te maken. Slechts €297,50 exclusief andere materialen.

Carla van Belle volgde haar eerste masterclasses EcoPrint en natuurlijk verven bij Pia Best-Reininghaus (Duitsland), Vilte Kazlauskaite (Litouwen), Irit Dulman (ISR), Pam de Groot (Australië) en Leentje van Hengel (Nederland). Ze is doorgegaan als autodidact, heeft nieuwe technieken onderzocht en geleidelijk haar eigen unieke, kleurrijke en verfijnde stijl ontwikkeld. In deze workshop deelt ze haar nieuwe inzichten. 

Interesse gewekt?
Voor info of aanmelding kun je mailen naar carlavanbelle34@gmail.com of via onderstaande contactformulier..
Vanwege de catering graag aanmelden vóór 24 juli 2019.

 

Dit bericht werd geplaatst in Botanical Printing, EcoPrint, EcoPrint Scarf, expositie, felt, masterclass ecoprint, Natural dye, natuurlijke materialen, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.