EcoPrint: een bewuste keuze / a conscious choice

Omdat ze klimaatbewust is struint Marion van Oeveren kringloopwinkels af op zoek naar  geschikte kleding van natuurlijke materialen om te EcoPrinten. Hergebruik van kleding is haar antwoord op de huidige, grootschalige, fast-fashion kledingindustrie. Tijdens de  EcoPrint workshop in mijn atelier, is deze zalmroze trui een bijzonder en uniek product geworden.

Because she is climate conscious, Marion van Oeveren scraps thrift stores looking for suitable clothing made from natural materials for EcoPrinting. Reuse of clothing is her answer to the current, large-scale, fast-fashion clothing industry. During the EcoPrint workshop, which she did in my studio, this salmon pink sweater has become a special and unique product.

 

Dit bericht werd geplaatst in Botanical Printing, EcoPrint, EcoPrint Scarf, Natural dye, natuurlijke materialen, natuurlijke uitstraling, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.