Young and Eco

 

Anders dan voorspeld, scheen er een enigszins bleek, maar toch stralend zonnetje op zondag. Dat gaf de dag nog meer glans, toen de mode-, milieu- én zelfbewuste Elise op haar vrijgezellenfeestje verrast werd met een workshop Ecoprint, een techniek die ze heel graag wilde leren. En genoten heeft ze! Haar beste vriendin had voor een starterspakket gezorgd. Haar lieve moeder had flink gesnoeid in de tuin en mooie printbladeren meegenomen. De sprankelende aanwezigheid van haar drie zussen maakte het stel compleet. Bij deze workshop stond de ochtend in het teken van uitleg, leren en reflecteren. En na de biologische lunch konden de dames vrij aan de slag en werd er hard gewerkt aan een mooi product. Zelf wilde Elise niet op de foto, maar twee van haar jongere zussen wel. Toen zus Lavendel haar sjaal omdeed voor de foto, zei ze: “Dit is echt een statement piece.”

Dit bericht werd geplaatst in Arti Eco, Botanical Printing, EcoPrint, Ecoprint inspiratie, EcoPrint Inspiration, EcoPrint Scarf, luxury gifts, masterclass ecoprint, natuurlijke materialen, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.