Autumn EcoPrint Fun

IMG_0710

Het is herfst. De natuur trekt zich terug. In het park tegenover mijn huis vallen de bladeren van de fluweelboom, de immense ginkgo en de inlandse en Amerikaanse eiken. Ik hoef ze alleen maar op te rapen. Terug in mijn atelier laat ik de bladeren opnieuw dwarrelen. Dit keer landen ze tussen de bloemen op het voorgebeitste leer. 

It’s autumn. Nature withdraws. In the park opposite my house the leaves of the staghorn sumac, the immense ginkgo and the native and American oaks fall. I just have to pick them up. Back in my studio I let the leaves swirl again. This time they land among the flowers on the mordanted leather. 

Za 6 juni en zo 7 juni 2020   WORKSHOP ECOPRINT  |  LEER  |  ZIJDE   |  BLAUW 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Arti Eco, Botanical Printing, EcoPrint, Ecoprint inspiratie, EcoPrint Inspiration, EcoPrint on Leather, EcoPrint op Leer, Natural dye, natuurlijke materialen, plantaardig verven, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.