Coronaproof

Deze slideshow vereist JavaScript.

Soms dans je als bijen om elkaar heen met anderhalve meter lucht tussen jou en de andere bezige bij. Gelukkig was er ruim voldoende lucht in mijn tuin om goed te kunnen bewegen! We dompelden ons onder in verschillende beitsbaden, omwikkeld door wol en zijde en wentelden ons in de stoomketel. En na wat rondjes reflectie om de tafel, kwamen we tot rust met een hapje en een drankje. Het grote nagenieten ging gepaard met een licht opborrelende energie voor de volgende dans.

Wil jij ook dansen?
De workshops gaan door. De richtlijnen van het RIVM worden nageleefd.
Foto’s: EcoPrints van Annemiek

 

Sometimes you dance like bees around each other with a meter and a half of air between you and the other busy bee. Fortunately, there was enough air in my garden to move properly!
We immersed ourselves in different mordant baths, wrapped in wool and silk, and turned around in the  the steam boiler. And after some reflective rounds around the table, we relaxed with a snack and a drink. The great afterjoy was accompanied by a slightly bubbling energy for the next dance.

Do you also want to dance?
The workshops take place. RIVM measures are being followed up.
Photo’s: Work by Annemiek

Dit bericht werd geplaatst in Arti Eco, Botanical Printing, EcoPrint, Ecoprint inspiratie, EcoPrint Inspiration, EcoPrint on Leather, EcoPrint op Leer, felt, masterclass ecoprint, Natural dye, natuurlijke materialen, natuurlijke uitstraling, plantaardig verven, Uncategorized, vilt, vilten, viltkunst, workshop EcoPrint en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.