EcoPrint Leer Naturel

Ecoprinten Leer Naturel

Ecoprint

Het gaat echt als een tierelier, dat EcoPrinten op Leer! Beetje toveren met stofjes, op zoek naar mooie bladeren en bloemen en tadah!……weer een natuurcadeautje om uit te pakken! Elke EcoPrint -dag is een te korte dag.

Dit keer ben ik gaan plukken van openbare borders en van alles wat boven de openbare weg hangt. Niet overdreven veel, hoor! Gewoon enkele bloemen of bladeren om te proberen of ze zichzelf aan het leer willen prijsgeven. Van de fluweelboom wist ik al dat  succes gegarandeerd zou zijn. Die laat zich precies zien zoals hij is. Verschillende bloemen ondergaan een metamorfose….. de oranje lelie toont zich in blauw, de oranje gerbera heeft een geel rokje aangetrokken, maar het hartje van de zonnehoed blijft daarentegen onveranderlijk zwart. Love ecoprint!

Nieuwsgierig? Lees meer over de workshop ECOPRINT LEER NATUREL.

Dit bericht werd geplaatst in Arti Eco, Botanical Printing, EcoPrint, Ecoprint inspiratie, EcoPrint Inspiration, Ecoprint Leer, EcoPrint on Leather, EcoPrint op Leer, EcoPrinten, masterclass ecoprint, Natural dye, natuurlijke materialen, natuurlijke uitstraling, slow fashion, Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.