De sterren van de hemel Ecoprinten op Leer

Intens Ecoprinten op Leer

De sterren van de hemel hebben ze ge-ecoprint, de dames die de workshop ECOPRINT LEER BLAUW volgden. In mijn achtertuin in Oisterwijk ondergingen we alle meteorologische seizoenen in één weekend. Op zondag echter: volop zon. Ideale weersomstandigheden om aan het het ‘masterpiece’ te werken. Een rijkdom aan bladeren en bloemen belandden op het leer: blauwe druifjes, kleine hartjes, chrysanten, gerbera’s, stoere bamboebladen, gekartelde bramen, rozen, lelies, viooltjes, kastanje, hop en noem maar op! De stoompotten deden de rest. En wij? Wij hebben ons ondertussen kostelijk geamuseerd.

Houd de website in de gaten voor de volgende workshop ECOPRINTEN LEER BLAUW

Dit bericht werd geplaatst in EcoPrint, Ecoprint inspiratie, EcoPrint Inspiration, ecoprint kleur, Ecoprint Leer, EcoPrint on Leather, EcoPrint op Leer, EcoPrint Scarf, EcoPrinten, masterclass ecoprint, workshop EcoPrint en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op De sterren van de hemel Ecoprinten op Leer

  1. Wilma zegt:

    Het is heel leerzaam! Supergezellige dag gehad. Prettige sfeer in een mooie tuin(zelfs met regen😄) Gewoon doen, het is de moeite waard. Carla geeft heel prettig les, ik heb met volle teugen genoten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.