Workshop Ecoprint Leer in Schoenenkwartier Waalwijk

Aan het Raadhuisplein in Waalwijk, het plein waar ik in mijn jeugd jaarlijks de eerste prijs won bij de avondvierdaagse met de groep van de turnvereniging, staat nu het spiksplinternieuwe Schoenenkwartier. Uitzinnig mooi verbouwd door CIVIC Architects. Een aanrader om eens te bezoeken.

Ecoprinten op Leer

Wist je dat er in het MAAKLAB van het Schoenenkwartier regelmatig workshops gegeven worden?

Bloemen afdrukken op leer

En ja, ook ik ben gevraagd om een miniworkshop in het museum aan te bieden. Daar ging ik natuurlijk graag op in! Veertien enthousiaste dames (helaas nog geen heren) mochten ervaren hoe de prints op het leer onder de bloemen vandaan kwamen.

Etui van botanisch geprint leer

Dankjewel Marrit voor het versturen van de foto’s van jouw grappig gevoerde ecoprint etuitje.

Tweedaagse Workshop Ecoprint Leer Naturel

Dit bericht werd geplaatst in Arti Eco, Botanical Printing, Botanisch printen, EcoPrint, Ecoprint inspiratie, Ecoprint Leer, EcoPrint on Leather, EcoPrint op Leer, EcoPrinten, Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.