Nieuwe aanbeveling | Recommendation

Carla van Belle maakt ‘contextueel viltwerk’ van grote schoonheid; van tere transparanten tot stevige tapijtachtige stoffen. Altijd is het idee, de functie en de vorm een gelijkwaardig harmonieus proces, zodanig dat de uitkomst, het product, een heldere uitspraak is. Dat komt mede door haar ambachtelijke kijk op het kleermakersvak dat zij volledig beheerst en dienstbaar inzet binnen dit proces. Zo verbindt zij inhoud aan context én aan de persoon, of deze unieke kunst nu een tas of tuniek, bruidsjurk of lijkwade is.

Een liefhebber

Heel hartelijk dank, Karin! Wat heb je dat mooi omschreven!

Carla van Belle creates “contextual felt work “of great beauty; from delicate transparencies to sturdy carpet-like substancesThe idea, function and form are equivalent in a harmonious process that results in a product with a clear statement. This is due to  her artinasal view at tailoring, which she has fully mastered and uses within the process. She connects content to context  ánd to the person, whatever this piece of art is, a bag, a tunic dress,  a wedding gown or  a shroud.

 

Dit bericht werd geplaatst in BelleViltwerk, felt, felt around a mould, funeral, funeral art, kleding op maat vilten, lijkwade, natuurlijke uitstraling, rouwkleed, toegepaste viltkunst, Uncategorized, vilt, vilten, vilten om een mal, viltkunst en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.