EXPOSITIE ETZ ELISABETH TILBURG

Carla van Belle toont vilten kleding in het ETZ Elisabeth in Tilburg. Haar werk is te bezichtigen van 9 januari t/m 26 maart 2017 in de gang van de Intensive Care (route 63).

Het getoonde werk is het product van de internationale workshops die zij bij verschillende buitenlandse docenten heeft gevolgd. De Japanse, Litouwse en mediterane invloeden geven het werk een grote diversiteit. De verfijnde hand van de kunstenares blijft echter herkenbaar. Zij streeft ernaar om haar werk zo duurzaam mogelijk te vervaardigen, te verven en te EcoPrinten. Haar kennis en vaardigheden deelt zij graag met anderen.

Voor informatie over het workshopaanbod: carlavanbelle.wordpress.com, tel 06 44780443, carlavanbelle34@gmail.com en www.facebook.com/bellevilt

Dit bericht werd geplaatst in BelleViltwerk, EcoPrint, felt, felt around a mold, felt around a mould, Japanse Sumi techniek, kleding op maat vilten, natuurlijke materialen, natuurlijke uitstraling, Sumi on silk, sumi op zijde, toegepaste viltkunst, vilt, vilt verharden, vilten, vilten om een mal, viltkunst, viltpatroon op maat maken en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.