Mijn dierbaarste lapje in LocHal Tilburg

IMG_4192

Tuur Na (2015)

‘Dit lapje, dat ik maakte bij Pia Best-Reininghaus, is mij zo dierbaar, omdat het mij stimuleert om telkens opnieuw het beste uit mezelf te halen. Altijd werkend vanuit het perspectief op een duurzame toekomst. 
Als de natuur niet meer in evenwicht is, hebben wij het nakijken’.

‘This piece of fabric, which I made at Pia Best-Reininghaus, is so dear to me because it encourages me to get the best out of myself over and over again. I’m working from the perspective of a sustainable future.’

Mijn EcoPrint hangt in het midden van de participatiewand bij de expositie:

Soft Dedication

14  dec  2019    t/m    16  feb  2020

 LocHal in Tilburg
(naast het Centraal Station)

 

Dit bericht werd geplaatst in Arti Eco, Botanical Printing, EcoPrint, Ecoprint inspiratie, EcoPrint Inspiration, EcoPrint Scarf, houd de pretmeter hoog, natuurlijke materialen, natuurlijke uitstraling, plantaardig verven, Uncategorized, workshop EcoPrint en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.