De sfeer van Ecoprint op Leer

Ecoprint op leer


Ook met grassen en schermen van bloemen is het een feest om te Ecoprinten op Leer. Over de grassen zegt Marie-José: “Ik vond ze aan de rand van een weiland en hadden zo’n mooie rode steel, dus ik heb gegokt.”
“Een schot in de roos,” zou ik zeggen. Een bijzonder duidelijke weergave van de plant zelf! Kleurrijk en scherp geprint met 3-dimensionaal effect tot in het kleinste detail. Wat een beauty! Een sfeervolle stilleven.

Ook de schermbloem, die Dorothee Becu geprint heeft op de nerfkant van het leer, geeft een mooi sferisch beeld. Het scherm van de bloem valt meteen op door haar vorm, die de ecoprint een speels karakter geeft.

Dit bericht werd geplaatst in Arti Eco, Botanical Printing, Botanisch printen, EcoPrint, Ecoprint inspiratie, EcoPrint Inspiration, ecoprint kleur, Ecoprint Leer, EcoPrint on Leather, EcoPrint op Leer, EcoPrinten, Natural dye, natuurlijke materialen, natuurlijke uitstraling, plantaardig verven, Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.