GROEN, Meesterlijk Ecoprinten op Leer

EcoPrint Leer Groen

Schakeringen in GROEN, die krijg je niet zomaar met NATUURLIJKE PIGMENTEN. Het is daarom een flinke uitdaging voor de deelnemers van de workshop ECOPRINT LEER GROEN om in één weekend de ONDERWATERWERELD op leer te creëren. De complexe kleur GROEN gaan we samenstellen uit meerdere verfbaden van plantaardige pigmenten! En ja, in de verfbaden verschijnen op magische wijze de diepe, intense kleuren geel en blauw. Check!

Daarna is het tijd voor het heerlijke meditatieve werk: de mooiste bloemen en bladeren schikken op het leer. Focus, aandacht, ruimte voor creativiteit, kennis en techniek, werken in alle rust. Zen!

De kroon op het werk zijn de MASTERPIECES, de grote eindwerkstukken, de natuurlijk geverfde vellen leer, voorzien van natuurprints, waar we het hele weekend naar toe gewerkt hebben. Als een cadeau pakt iedereen haar eigen ecoprint uit en de verwondering is overweldigend. De gedreven, al meer ervaren dames hebben in een tijdsbestek van slechts twee dagen bijzonder mooie juweeltjes op leer geprint. Chapeau! EcoPrint verbindt.

Uitgelicht is dit prachtige, gedetailleerde meesterstuk, ge-ecoprint door kunstenares Jeanne de Jong. Alsof je een nieuwe wereld binnenstapt, waar je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan: een diepzeetafereel, een weelderige jungle, een wonderlijk bos, een gitzwarte nacht vol vuurvliegjes……


Dit bericht werd geplaatst in Botanical Printing, Botanisch printen, EcoPrint, Ecoprint inspiratie, EcoPrint Inspiration, ecoprint kleur, Ecoprint Leer, EcoPrint on Leather, EcoPrint op Leer, EcoPrinten, natuurlijke materialen, natuurlijke uitstraling, plantaardig verven, slow fashion, Uncategorized, workshop EcoPrint en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.